Terug

♥ NIEUW: A BLOOM SKINCARE ♥

Kies jouw perfecte foundation

Kies jouw perfecte foundation

Onze I BEAUTY-lijn bevat 6 verschillende kleuren I CONCEAL. Dé foundation die de juiste dekking geeft, de huid laat ademen én daarnaast beschermt biedt tegen UV-stralen door de toevoeging van SPF 30. “Maar hoe kies je de juiste kleur?”, horen we je bijna denken. Daar is nu een oplossing voor!

Met de I CONCEAL keuzewijzer kun je op basis van huidskleur zien welke I CONCEAL het beste bij je past, zodat jij altijd met een matchend kleurtje de deur uitgaat. 

WIJZER DOOR DE I CONCEAL KEUZEWIJZER
De eerste en belangrijkste stap in het kiezen van je I CONCEAL, is jouw eigen huidskleur te kennen. De I CONCEAL keuzewijzer toont zes verschillende huidskleuren en de kenmerken die daarbij horen. Heb je bijvoorbeeld een lichte huid die snel verbrandt? Of heb je juist een donkere huidskleur die nooit verbrandt? Uiteraard is dit een indicatie en kan het in de praktijk nog afwijken, maar de keuzewijzer biedt een goede start! Voor een volledig overzicht van onze I CONCEALS, neem dan hier een kijkje. 

CAMOUFLEERT, VERZORGT EN BESCHERMT
De I CONCEAL biedt meer dan alleen een egaal kleurtje met een mooie dekking. Het biedt de ultieme cover op basis van hoogwaardige ingrediënten en werkt tegelijkertijd hydraterend en herstellend. Zo hoef je met een geirriteerde huid niet bang te zijn dat dit verergert door het gebruik van de I CONCEAL, omdat het intense verzorging biedt en een herstellende werking heeft om een geirriteerde huid tegen te gaan. Anders dan andere foundations kun je de I CONCEAL perfect gebruiken na een intensieve cosmetische behandeling, doordat het de huid herstelt en verzorgt, laat ademen en egaliseert. Ook bij huidproblemen zoals acne, waarbij het hebben van een egale huid soms onmogelijk lijkt.

WIST JE DAT I CONCEAL perfect te gebruiken is na behandelingen? Door de hoogwaardige ingrediënten zorgt deze foundation niet alleen voor een egale kleur met een mooie dekking, het is tegelijkertijd een hydraterend en herstellend product.

Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen en bevat het argireline, een ingrediënt met een botox-achtige werking bij dynamische rimpels en fijne lijntjes. Hoewel het waterproof is, sluit het niet af en kan de huid dus gewoon blijven ademen. In combinatie met de antibacteriële werking zorgt dit ervoor dat je I CONCEAL ook zonder zorgen kunt gebruiken bij acne. Als bonus bevat het ook nog eens een SPF 30. Een echte alleskunner dus voor een flawless finish!

I CONCEAL TIPS 
Ook voor het gebruik van de I CONCEAL hebben we een rijtje tips voor je klaarstaan. Wist je bijvoorbeeld dat je helemaal zelf de dekking en het effect kunt bepalen?

  • Voor de echte glowgetters: breng I CONCEAL dan als laatste stap in je skincare routine aan om je routine af te sluiten met een perfecte glow.

  • Liever een mat effect? Meng I CONCEAL dan met I PRIME. Voor een smooth skin breng je juist eerst I PRIME aan en daarna I CONCEAL.

  • Wist je dat door één tintje lichter dan jouw perfecte I CONCEAL te kiezen, je ook direct een concealer in handen hebt? Zo kun je de donkere kringen onder je ogen binnen no time wegwerken en ook daar de voedende, herstellende werking houden.

  • Wil je liever een subtiele dekking? Je kunt I CONCEAL ook mengen met je favoriete dagcrème voor een BB-cream effect. Of gebruik onze speciale I CONCEAL foundationkwast voor een fijn kleurtje en een matterend effect. Mogelijkheden genoeg in elk geval!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
PUUR Skincare / - Reviews @ WebwinkelKEUR
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »