Terug

♥ NIEUW: A BLOOM SKINCARE ♥

Your Professional Treatment @home

Your Professional Treatment @home

Hoewel we langzaam beginnen te wennen aan het "nieuwe normaal" en onze levens instellen op een 1,5 meter maatschappij, zijn er toch een aantal dingen die we moeten blijven missen de komende tijd (first world problems, we know).

Hoewel we langzaam beginnen te wennen aan het "nieuwe normaal" en onze levens instellen op een 1,5 meter maatschappij, zijn er toch een aantal dingen die we moeten blijven missen de komende tijd (first world problems, we know). We dragen graag ons steentje bij door home-heroes te zijn, maar onze bezoekjes aan de schoonheidsspecialist vallen zeker onder deze noemer! Missen jij en je huid je IMAGE Skincare Professional ook zo? We've got you covered: we hebben twee sets ontwikkeld met daarin de producten én een stappenplan voor een stralende huid. Scroll snel verder voor deze badkamer-behandelingen.

Van behandelcentrum naar badkamer

Niets kan natuurlijk tippen aan je bezoekje aan een skincare professional, maar binnen onze range hebben we wel een aantal producten waar je ook in eigen badkamer mee aan de slag kunt. Heb je een zeer gevoelige huid, ben je zwanger of ben je nog niet zo bekend met de producten van IMAGE Skincare? Kies dan voor de Boost Your Skin Facial. Ben je een fanatieke smeerder en gewend aan wat meer intense producten? Dan is de Next Level Skin Improvement jouw perfecte match!

BEHANDELING IN EIGEN BADKAMER zo blijft je huid ook thuis in top-conditie, nu je je IMAGE Skincare Professional tijdelijk even moet missen!

Exfoliëren kun je leren

Hét geheim van een effectieve thuisbehandeling en een boost in huidverbetering, is het regelmatig exfoliëren van de huid. Dit stimuleert namelijk de celvernieuwing, rekent af met een doffe huid en zorgt ervoor dat de producten die je daarna aanbrengt beter worden opgenomen. De huidstructuur is gladder, poriën lijken fijner en het zorgt voor een mooie glow! Een ware optimizer voor Your Daily Skin Routine dus. Beide sets zijn dan ook gericht op exfoliëren.

DE KRACHT VAN EXFOLIËREN de beste boost voor huidverbetering, ook thuis

Boost Your Skin - Flash Facial

Met deze thuis-behandeling wordt je huid in korte tijd ultiem gehydrateerd, gevoed en in balans gebracht. En een beetje balans kunnen we in deze periode allemaal wel gebruiken! Het exfoliëren doe je in deze set met ORMEDIC - Balancing Gel Polisher. Een innovatief product met drie verschillende soorten exfolianten en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidcondities. Zo kun je zonder zorgen de tekenen van een doffe huid bestrijden. Limoenkaviaar-extract is een natuurlijk alpha hydroxy zuur wat de celvernieuwing stimuleert en versnelt. Granaatappel-enzymen lossen de dode huidcellen op een natuurlijke manier op, voor een stralende, zachte huid. En tot slot zorgen olijvenpit-poeder, bamboe korreltjes en smart-sensing beads voor een mechanische exfoliatie.

EEN BOOST VOOR JOUW GLOW-REGIME met de zachte gel polisher in deze facial-set

Naast de ORMEDIC - Balancing Gel Polisher vind je ook de ORMEDIC - Trial Kit in deze set, met daarin een cleanser, masker, serum en crème om alle stappen van de behandeling uit te kunnen voeren. Daarnaast ontvang je een handig gedrukt protocol, waarmee we je stap voor stap door de facial heen loodsen. De set bestel je nu met €10 korting!

Next Level Skin Improvement - Mini-Peel

Ben je gewend aan IMAGE Skincare Peels of is jouw huid toe aan een volgende stap in huidverbetering? Dan is deze set voor jou! Met het power duo AGELESS – Total Resurfacing Masque en VITAL C – Hydrating Enzyme Masque kun je je huid thuis een mini-peel geven. Deze unieke exfoliërende maskers vullen elkaar perfect aan. Waar het AGELESS masker een combinatie van verschillende zuren bevat voor de gladste huid ooit, heeft het VITAL C masker een enzymatische werking wat ervoor zorgt dat de dode huidcellen zich als het ware oplossen. Breng de maskers over elkaar heen aan voor lockdown-proof huidverbetering!

LOCKDOWN-PROOF HUIDVERBETERING een mini-peel voor thuis met dit gouden duo in exfoliatie

Naast AGELESS - Total Resurfacing Masque en VITAL C - Hydrating Enzyme Masque vind je ook een Normal/Dry Kit in deze set met daarin een cleanser, serum en dagcrème met SPF. Je krijgt hier ook een gedrukt protocol bij, zodat je weet op welke manier je alles moet aanbrengen. Zo kun je alle stappen van deze behandeling doorlopen, maar dan thuis in je eigen badkamer. De set bestel je nu met €15 korting!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
PUUR Skincare / - Reviews @ WebwinkelKEUR
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »