Terug

♥ NIEUW: A BLOOM SKINCARE ♥

ABLOOM (5)

ABLOOM

Abloom wil huidverzorging naar een schoner, groener, gezonder niveau brengen met transparantie. Huidverzorging die gemaakt is van 100% botanische ingrediënten met de natuurlijke kracht van Moeder Natuur. Hoe minder gifstoffen we gebruiken in deze wereld en op onze huid, hoe beter het is voor ons, ons milieu en de voetafdruk die we achterlaten. We willen mensen bewust maken van de natuurlijke kracht van therapeutische en helende planten en wat ze voor je huid kunnen doen zonder schade aan te richten aan de planeet, het milieu of onze gezondheid.

TIJD IS ONS GEHEIME INGREDIËNT
ABLOOM produceert volgens ons ambachtelijk Slow Skin Care proces; we laten onze (biologische) wildgeplukte en handgeplukte bloemen, kruiden, planten en algen 90 dagen rusten in grote vaten bij een temperatuur die nooit hoger is dan lichaamstemperatuur. Daarna worden de ingrediënten 3 maal koud geperst. Een proces om de heilzame eigenschappen van onze ruwe botanische ingrediënten te optimaliseren en te behouden. Op deze manier komen de krachtige elixers die in onze producten zijn verwerkt volledig tot bloei. Slow is the way to go voor een natuurlijk stralende, jeugdige en gezond uitziende huid!

MEER INGREDIËNTEN VOOR BETERE RESULTATEN
Wij gebruiken meer dan 130 biologische planten, bloemen, zaden, algen en oliën in onze producten. Gemiddeld bevatten onze producten 22 verschillende ingrediënten.

ZEER ACTIEVE FORMULERINGEN
De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zitten boordevol fytonutriënten en bioactieve stoffen die hoge doses antioxidanten, vitaminen en mineralen bevatten.

IN HOGE CONCENTRATIES
Voor de beste resultaten voegen we altijd 2-4 keer meer actieve ingrediënten toe dan wetenschappelijk vereist is voor bewezen effectiviteit. Wanneer onze producten worden gemengd of gecombineerd, zullen ze elkaars eigenschappen ondersteunen en versterken voor optimaal effect.

GEMENGD MET ALOË VERA
Bij Abloom gebruiken we Aloë Vera als basis voor onze producten; een plant boordevol therapeutische eigenschappen die de effectiviteit van de andere ingrediënten aanvult. Veel merken mengen hun ingrediënten met water. Dit kan kostenbesparend zijn, maar is niet altijd het beste voor de huid. De zorgvuldig geformuleerde & actieve ingrediënten worden verdund en verliezen aan kracht en effectiviteit.

ONZE NO-NO LIJST
De lijst van wat we NIET gebruiken is erg lang. Absoluut op onze No-No lijst staan vulstoffen, kunstmatige additieven en synthetische parfums om er maar een paar te noemen. Alleen 100% natuurlijke ingrediënten worden aan onze producten toegevoegd

DUURZAAM
Bij Abloom streven we ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door milieuvriendelijke materialen te gebruiken voor onze verpakkingen. De meeste van onze ingrediënten betrekken we lokaal (waar mogelijk) van betrouwbare boeren en leveranciers.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
PUUR Skincare / - Reviews @ WebwinkelKEUR
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »