Terug

♥ NIEUW: A BLOOM SKINCARE ♥

Pixi On The Glow (19gr)

Besteld voor 16:30 (werkdagen), morgen in huis*

De nieuwe Pixi On-the-Glow is een reisvriendelijke, vaste moisturiser die te gebruiken is op je gezicht, lippen, lichaam en haar.

23,50 € 18,80

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis miniaturen
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies

Productomschrijving

Pixi On The Glow (19gr)

BESCHRIJVING
De nieuwe Pixi On-the-Glow is een reisvriendelijke, vaste moisturiser die te gebruiken is op je gezicht, lippen, lichaam en haar. Geformuleerd met een unieke mix van vitamine D2, milde zuren en vitamines om het vochtgehalte direct en langdurig te beschermen, te behandelen en te verhogen.

GEBRUIKSADVIES
Draai de onderkant van de Pixi On-the-Glow om het product omhoog te stuwen en breng voorzichtig aan op de huid. Masseer overtollig product in je huid met vingertoppen. Sluit het deksel na elk gebruik.

  • Verzacht en balanceert de huid
  • Rijk aan voedingsstoffen die beschermen en verwennen
  • Verhoogt het vocht in de huid

WERKSTOFFEN
De Pixi On-The-Glow bevat de volgende ingrediënten: Diisostearyl Malate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Triethylhexanoin, Ceresin, Ozokerite, Pentaerythrityl Tetraisostearate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Phytosteryl/Isostearyl/ Cetyl/Stearyl/Behenyl DimerDilinoleate, Tocopheryl Acetate, Ergosterol, Caffeine, Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate, Glycolic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Panax Ginseng Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hydrogenated Castor Oil Isostearate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Silica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492 (Iron Oxides).

Verzenden & bezorgen

Verzenden & bezorgen

Voor 16:30 besteld dan heb je je bestelling normaal gesproken de volgende werkdag in huis. Is een product niet op voorraad dan duurt het in de meeste gevallen 1 tot 2 werkdagen langer.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pixi On The Glow (19gr)

Pixi On The Glow (19gr)

23,50 € 18,80

PUUR Skincare / - Reviews @ WebwinkelKEUR
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »