Terug

♥ NIEUW: A BLOOM SKINCARE ♥

Een stralende huid met de feestdagen

Een stralende huid met de feestdagen

Ook tijdens de feestdagen is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en dit op te nemen in je dagelijkse routine. Om het je makkelijk te maken geven we je hier een viertal stappen om je huid goed te reinigen, voeden, beschermen en optimaliseren. 

Lees hier dé guide voor een stralende huid 

Stap 1: Verwijder de dode huidcellen

Je bent misschien wat minder buiten de komende maanden, maar dit betekent niet dat je minder last hebt van invloeden van buitenaf, ook stof, make-up en verwarming kunnen invloed hebben op onze huid. Om deze reden is het belangrijk om iedere avond de huid goed te reinigen en te verzorgen. Hiermee voorkom je onzuiverheden en verstopte poriën. 

Winter skin tip

Naast het feit dat reinigen belangrijk is voor je huid, is een juiste cleanser bij jouw huidtype en bij het seizoen ook essentieel. Bij IMAGE Skincare kun je kiezen uit een groot assortiment aan cleansers. Voor het verwijderen van dode huidcellen raden wij de Ageless total facial cleanser aan in combinatie met een milde cleanser uit onze Ormedic lijn zoals de Ormedic balancing facial cleanser. Zorg dat je de Ageless cleanser rustig opbouwt met in de eerste week twee keer reinigen, tweede week drie keer reinigen, etc. Beide cleansers kunnen in de ochtend en avond gebruikt worden.

Stap 2: Gebruik iedere dag een serum

Een serum haalt zijn kracht uit het specifiek aanpakken van huidproblemen zoals rimpels, huidverslapping, hyperpigmentatie, droogte en roodheden. Een serum gebruik je na het reinigen in de ochtend en in de avond. 

Winter skin tip

In de winter is de luchtvochtigheid lager dan in de zomer waardoor je huid sneller gedehydrateerd is. Om deze reden is extra voeding voor je huid belangrijk en kun je direct werken aan overgebleven zonschade opgelopen in de zomer. Hier raden wij het Vital C hydrating anti-aging serum aan.

Als je huid extreem droog is, kun je de Ageless total pure hyaluronic filler inzetten om je huid een extra hydratatie boost te geven en weer in balans te brengen. Voeg 2 druppels toe aan je serum in de ochtend en/of avond. 

Stap 3: Bescherm, herstel en voorkom huidschade

Een moisturizer is niet alleen om de huid te voeden en te beschermen, maar zorgt er ook voor dat je serum de hele dag door blijft werken. Kies altijd voor een moisturizer met SPF in de ochtend. In de avond is het belangrijk om een moisturizer te gebruiken welke je huid herstelt gedurende de nacht. Voor de nacht is een SPF niet nodig.

Winter skin tip

Kies overdag de Prevention + daily ultimate protection moisturizer SPF 50. Deze bevat een mix aan plant afgeleide stamcellen en antioxidanten die je huid beschermen tegen UV straling en vrije radicalen. Kies gedurende de nacht bijvoorbeeld een crème welke goed past bij jouw serum van overdag. Deze kan je dan ook voor de nacht goed gebruiken. Een crème voor de nacht zou bijvoorbeeld The max stem cell crème kunnen zijn. Deze herstelt beschadigde cellen, aantasting van vrije radicalen en biedt ondersteuning voor een gezonde structuur van de huid.

Stap 4: Optimaliseer je skincare routine met verantwoorde make-up 

Bij het goed afsluiten van je skincare routine is een foundation met SPF onmisbaar. Hierbij raden wij de I Conceal flawless foundation aan. Deze is antibacterieel en bevat anti-aging eigenschappen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
PUUR Skincare / - Reviews @ WebwinkelKEUR
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »